en tråkig dag

Hejsan! Sitter i sängen och har nyss sett klart tre filmer. Är ju inge kul att vara sjuk, och då kan man ju passa på att förgylla dagen lite med några roliga filmer.
Strax ska jag in till stan iallafall för att kolla öppet hus på Karolinska. Vet verkligen inte vart jag vill gå, var ju så säker först med mitt gymnasie val, men nu vet jag ärligt talat inte.
Måste börja göra i ordning mig nu om jag ska hinna! Ha en bra kväll!
//Julia

we found love

Hola mi amigos! Sitter och knarkar på mina bästisar, min kära halstabletter!
Idag har jag varit hemma från praoen, halsont, igen.. Känns ju lite sådär att stå och ha ont i halsen när man ska hålla på med mat som andra ska äta. Nej det går ju inte för sig! Så idag har jag kollat film, en massa film, kokat korv i mikron(haha går faktiskt skit bra(!?)), slumratt till då och då och sedan städat undan lite på rummet, som jag då ska fortsätta lite med nu! Ne men det har varit en lugn dag. Hoppas det är bättre i morn. Bara för det blir det säkert sämre..
Ny bloggdesign kanske också dyker upp!
//Julia
ja.. jag ska börja ta lite bilder med systemkameran, lite mer andra bilder än på mig. det ska bli ändring på det!

strömavbrott

Usch säger jag bara. Orkan ute, på riktigt alltså! Tror pappa snacka något om att den hette Astrid. Förut var det ju bara storm, men nu är det snäppet värre. Halva kil blev strömlöst, skoj! Vi satt och kolla TV när det helt plötsligt blev svart. Minsta bror vart jätte rädd, vi försökte leta på något som vi kunde lysa med. Då kom pappa och vår kväll vart räddad, för han hade iallafall ficklampa. Roliga som vi är skulle vi dricka glögg. Men hallå, det är ju liksom första advent!? Jag snubblade på en jäkla longboard i garaget.. Så jag fick blåmärken. Usch ja..
Nog snackat om det, glögg fixade vi i något special trangakök. Med lite tända ljus, glögg och pepparkakor, så gör det faktiskt inget att det inte finns ström!
Hoppas ni kan sova inatt, även fast det blåser!
//Julia

17:48

Hejsan! Sitter och fryser och svettas här inne på rummet. Kul blandning. Har lite svårt att veta vad jag ska skriva, för alla tankar bara snurrar runt i huvet. Är lite för mycket för min hjärna just nu. Känslig period, och vet inte vad tusan det kan vara. Tror jag gråter ca. två ggr om dagen. Kul liv liksom.
Jag skriver när det finns något vettigt att skriva om, för just nu är det för mycket tankar!
/Julia

länge sen..

Hej! Sitter och peppar lite med musik och sånt, för snart blir det städdags! Usch vad det inte är kul! Menmen.. Det måste göras! Iallafall, var i Kil i går på gården. Kul att träffa lite vänner när man aldrig ser dom nu under prao:n.
Jag sitter och väntar på nu att mina kära pojkvän ska bli kry också. Varit utan han en hel vecka, och inget som är så kul direkt!
Förlåt också, för att min uppdatering inte är den bästa, men jag orkar/hinner liksom inte ibland.. Veckorna bara springer iväg, jag har mycket att göra på dagarna, och när jag kommer hem tar jag det bara lugnt. Och sen nästa vecka blir det en del plugg så. Nej ha en fin Lördag!
/Julia

15 år

Hejsan! Äntligen, så är jag hela 15 vintrar. Och vet ni vad? Jag har fått en as bra moppe. Har kört på den jätte mycke redan, den går skit bra!
Känns skönt att slippa cykla nästa sommar, kan ju bara ta moppen då, annars också men ändå. Är ju lite efter med det, eftersom jätte många har ju typ haft moppe iallafall ett halv år..
Men sånt är livet! Snart bär det av mot jobbet, sedan ut och äta någonstans med familjen!
Och vill bara säga, att min familj gjorde världens mysigaste frukost och ah.. Det var jätte bra. Ha en fin dag!
//Julia

jobbdag

Hej! Ännu en dag av praktiken är avklarad. Andra dagen dock, känns ärlgit talat som jag varit där i ett år.. Lite överdiv nu kanske, men iallafall, det är så kul! Får gör mat, kommer baka i morn(antagligen), och till och med pynta julgranar. Haha nej men det är lite blandat.
I morn är det ju då min dag.. Längta eller inte? Ohh.. Får väl se vad dagen i morn bjuder på. Om det är stressigt på jobbet är det ju inte så kul. Men alltså, dagen kommer gå fort iallafall. Födelsedagar gör ju det.. Ska ut och äta i morn efter jobbet med familjen, eller fan.. Nu när jag skrev det, kom jag ju på att jag äter ju ute varje dag nu, eller på "jobbet", så hur kul är det att äta ute igen? Ah det får funka. Skit samma.
Nu ska jag städa!
//Julia

off we go!

Three me
(igår, mys med julpynt)
Hej! Snart bär det av ner för att äta en snabb frukost, sen ut i det kalla för att vänta på bussen. Sen jobba! Idag kommer en massa varor vi ska bära in, kul? Njaa.. Hoppas det bara blir lite mer sen att göra, inte bara bära. Jag vill så innerligt att mitt huvud som gör dunder ont ska sluta värka. Men det är bara att ta nån ipren. Nu ser jag att tiden rinner iväg. Men ska bara säga, fyller i morn. Ska jag verkligen tagga? Nej.. Det kommer säkert inte bli någon bra födelsedag. Iallafall när man inte kan ha den man tycker om mest i världen.
Jaja, ha en fin dag! Vi hörs senare.
/Julia

är nog inte det du drömmer om, men jag är det du ser

Hejsan! En dag med fullt med saker. Usch ja, men kul ja! Haha, har varit uppe på benen från halv tio, åt lunch 10 min, sen stog jag typ från halv ett till halv fem. Oja, jag är trött. Men om man gör något som är kul, som då i mitt fall att laga mat, baka, så är det rätt lugnt. Nu blir det mat, sen ut och sälja julkort, resturangchansen mm.
Och nu vart inget kul längre, så nu vill jag inte skriva mer.. Förlåt för mitt knepiga inlägg, men skriver när jag får tillbaka lusten att skriva, för att för typ fem minuter sen, när jag börja skriva, var allt ok, sen nu sjönk allt till botten..
Men ha en bra fortsättning på måndagen.
//Julia

huvudvärk

Godkväll! Haft en bra helg? Det har jag iallafall. Börja med att jag åkte till min käraste kille. Vi hade en lugn fredags kväll, kollade på film. Vi kolla på Shutter Island, som inte direkt var så mysig. Men har sett värre. I lördags tog vi en lång cykel tur längs Tysslingen, alltså det är lite läskigt att det står stora kors där. Micke berättade en del saker för mig, och jag vart ju självklart rädd.. Tusan att jag inte hade med kameran, för det hade nog kunnat blivit bra bilder när vi var ute, för det var ju sånt fint väder, perfekt för att fota. Idag var en lugn dag, ändå har vi gjort en del saker. Kom iallafall hem för två timmar sen nu, och har inte gjort ett skit. Ska snart ner och äta, sen kanske det blir att kolla film. I morn är det första praodagen. Ser fram emot det! Börjar ju halv tio..
Ha en bra söndagkväll!
//Julia

idag har jag...

hunnit med att kolla en massa vampier diaries och gossip girl, målat naglarna, haft en efterlängtad sovmorgon, tagit en varm dusch och bara tagit det lugnt. Rätt skönt när man inte är på topp!
Känns skönt, två veckors prao har jag framför mig nu. Ska vara på ett café som ligger i Wadköping här i Örebro. Eftersom jag ska gå resturang och livmedel på gymnasiet så passar det perfekt!!
Idag ska jag till min käre pojke. Blir antagligen att ta det rätt lugnt, eftersom han inte heller är helt kry.
Vädret är urtrist, vill bara kommentera det! Alltså solen kunde ju vara lite snäll och komma fram, så man kan bli lite piggare, för just nu är ju allt sp trist och grått.. Då känns ju inget så bra.
Nej, vi hörs någon annan gång. Ha det så bra! Ska ta och göra annat ett tag nu.
//Julia

the time is just running away from me

Hejsan! Tiden bara rusar iväg. Alltså veckan är snart slut, det här året är snart slut, och jag ska snart praoa ( nästa vecka alltså). Men iallafall. Varit sjuk hur mycket som helst under den senaste tiden, orsaken vet jag inte.. Men idag var jag hemma med öronvärk+en irriterande huvudvärk och halsont. Jag hoppas jag blir frisk till nästa vecka, men tror inte det blir någon skola för mig i morn.. Life sucks sometimes.
Idag har det blivit mycke vampire diaries tittande, sen är det ju kul att en pojkvän har lite samma tv-serie smak som en själv, gulliga som vi är sitter vi och har skype på, snackar och kollar vampire diaries. Vilket kul liv man har, men vad ska man göra om man är sjuk?
Nog om allt det här. Vi hörs, ha det så bra.
//Julia

don't need to pretend anymore

Hejsan! Sitter och har en jäklans massa bekymmer. Ett huvud som är överhettat (allt pluggande) och som dessutom gör vrål ont. Fryser som en tok, och har ont i ryggen, jag saknar också min Mikael mer än något annat och allt annat är ju bara jätte kul när man har en massa plugg efter sig..
Men iallafall, jag ska försöka ta tag i allt detta pluggandet efter min lilla korta paus som jag haft nu i fem minuter, då jag skrivit inlägget. Ni får ha en fin kväll, dock kommer min inte bli så kul..
//Julia

days run away

Hejsan! Sitter för tillfället och pratar med min underbara kille och redigerar bilder. Ska snart ner och äta lite granna.
Hoppas ni haft en bra helg. Det har iallafall jag! Nu får ni några bilder från helgen som varit!
/Julia

mys kväll med syrran

Hejsan! Sitter och myser framför tv:n med syster. Vi har bakat pizza, som vart jätte bra, och ätit en massa annat gott för den delen också. Jag hoppas att min älskling kommer snart, har varit utan honom i flera dagar nu. Och det är ju inge vidare kul.. Nu ska jag iallafall fortsätta kolla på tv, ha en fin kväll!
//Julia

11.11.11

Hej! Nu är det äntligen fredag. Är väldigt skönt, om jag får säga det.
Har i princip bara kollat på Vampire Diaries hela förmiddagen. Avsnitt som var för länge sen, som jag inte sett. Iallafall. Ikväll blir det tjejkväll för hela slanten. Syster och jag ska kolla film och laga mat. Sen kommer min Micke hit också. Ja det är väl så min dag kommer se ut. Sega och dega här hemma. Kul liv man har när man är sjuk. Fundrar på att städa, ifall jag orkar. Det måste jag nästan, ifall Micke ska komma.. Hahah mitt rum är alltid fullt med saker. Bara för att det är så litet.
Ha en toppen fredag.
//Julia

överfylld av tankar, känslor, bra känslor. är så överfylld av de där sakerna, så jag skulle kunna spricka

Hejsan! Min kväll har fakiskt varit bra! Det roligaste var nog när pappa var lite mysko. Jag skulle säga godnatt och att vi ses i morn, då rycker han till och säger va?va?. Eftersom han kollar konstigt på mig och det verkar som han tycker jag är helt knäpp i skallen, så försöker jag förklara för han vad jag sagt till han. Då typ ler han, för att han inte fattat  vad jag sagt innan. Sen börjar han säga: det är fusk i morn, den där fusken ska med.. Sen somnar han.
Jag kunde inte hålla mig för skratt, skratta så mycke så att jag fick ont i magen.. Min far är ju bara för go och rar.
Haha nej nu raringar så ska jag gå till sängs. Klockan tickar. Men vi hörs i morgon. Min dag kommer ju vara så överfylld av händelser och.. Men jaa.. Det kommer vara skit tråkigt att vara hemma.. Men om man mår dåligt, så gör man. Sleep well.
Godnight/Julia
ps. de som gillar att ta kort, kolla foto bloggar, kolla in på denna tjejs blogg, som jag hittade nyss:
http://angeliqe.blogg.se

photos, only by me

Hej hallå! Sitter just för tillfället i sängen och lyssnar på musik. Har knappt gjort ett skit i dag och det är jätte jobbigt. Börjar bli rastlös, men orkar inget. Funderar på att kanske ta och sova lite granna. Kan ju vara skönt, för jag sov knappt något inatt. Mardrömmar stup i kvarten, inte det roligaste. Men iallafall, hoppas alla ni läsare mår bra. Om ni undrar, bilderna ovan är tagna och redigerade utav mig!
/Julia.

kväll

Hejsan! Febern är på väg, tror jag.. För jag är trött, har ont i huvet, fryser och är svullen på halsen. Men vi får se hur det blir i morn. Skolan gick väl bra. Ska precis ner och äta, så jag ville barr lägga in ett inlägg för att säga lite hur det är. Ha det bra! /Julia

Ett liv utan dig, är som en sommar utan solsken

Hej! Jag är bra jag.. Glömmer de böcker jag skulle ha med mig hem. Det blir alltid så, varje dag, antingen glömmer jag något när jag ska till skolan eller när jag ska hem från skolan.
Något som inte uppskattas från min sida. Iallafall, som tur är, så finns det jag behöver för att kunna plugga, på datorn. Annars skulle jag dött.. Tänkte bara visa att jag levde och sådär. Dagen var iallafall bra. Rätt segt i morse, ville bara ligga kvar i min sköna säng och sova för evigt. Tänk om det gick..
Mätt och belåten av goda våfflor, ska jag sjunka in i pluggandet. Så vi hörs väl någon gång ikväll eller i morn.
Men så länge, ha det fint!
/Julia.
Dagarna i skolan blir så mycket roligare med vänner som er.

a day with music

Hejsan bloggen. Nu sitter jag och ska strax prioritera mina läxor före allt. Men hur kommer det att gå? Vi får la se. Men iallafall. Dagen var ruskigt bra. Vi hade bara en enda lektion, som var textil slöjd. Efter det bara en massa musik lyssnande och spelande i den nya matsalen som skulle invigas. Det gick väl helt ok.
Nyss bakade jag något bröd som jag bara slängde ihop, helt utan recept. Vart faktiskt rätt gott, om man tycker om att vara nyttig då.
Nog snackat om det. Nu ska musiken på sen ska jag sätta igång med plugget. Så ha en fortsatt bra måndags kväll!
/Julia

söndag kväll

Hej! Som vanligt gör jag andra saker. Istället för att göra dom där viktiga sakerna fick jag ont i ryggen, det bara högg till hela tiden. Så att det vart inget att åka runt och sälja julkort och sådant där. Jag satt lite vid tv:n, sen vart det lite plugg, men som vanligt slutade det att jag satte mig och måla. Vad ska det bli med mig? Iallafall, nu ska jag försöka lite med plugget, men måste prioritera att spela gittar och först, ska ju spela i skolan när de inviger vår nya matsal så.. Men ha det bra, så hörs vi. För nu måste jag sätta igång med allting!!
/Julia

en dag fullt med prylar

Hej! Sitter just nu och taggar för en dag full med en massa saker att göra.. Kul? NEJ!! Ska ju bara plugga och åka runt här i Kil och sälja en massa saker till spanska resan med spanskan i skolan. Kanske inte berättat det. Men vi ska ju till Alicante, Spaninen, i april med min spanska grupp. Så vi säljer en massa saker, just nu tillexempel resturangchansen, julkort och robertssons jullåda(en massa korv, och blandat typ, till julen). Kommer bli en sån rolig söndag.
Nej nu ska jag ner och se vad det blir för någon mat. Ha en fin dag!
/Julia
Piggar upp med lite godis, hmm kanske inte är det bästa men...

11:11

Hej! Jag kom på en sak nu när jag sitter här och skriver. Jag fyller år om 18 dagar. Rätt sjukt, för det känns som att det var igår jag fyllde år. Men nästan allting nu för tiden känns som att det hände igår, även fast det kanske var typ två år sen, till och med tre. Tiden går så fort nu. Kommer ihåg när man gick i trean, då sommarloven var oendliga. Nu, är det tvärtom, ett sommarlov går så fort så man knappt hinner tänka att man har sommarlov. Men, snart är jag 15, även fast att det kännts som att jag redan varit 15 ett helt år redan. Men är väl för att de flesta vännerna har fyllt och alla andra också nästan för den delen.
Nu ska jag sluta babbla om det här, ska ner och äta lunch. Ska strax iallafall till Lindesberg för att bada med familjen.
Efter det drar jag mig mot Garphyttan för att träffa en kär vän, Liri. Hoppas ni alla får en bra dag. Min kommer bli kanon! Sköt om er.
/Julia.
Bild från halloween.

solen är borta för ett tag

Hejsan! Sitter och spelar lite på min älskade gitarr och sjunger. Längtar efter sommaren, längtar mig bort till varmare destinationer. Nej men jag vill ha sommar! Hoppas att det kan bli fint väder någon dag snart. Var ett tag sen, eller är det bara jag som knappt är ute? Pinsamt.
Kanske åker till min käraste snart, vet inte hur det blir. Men något ska jag göra nu såhär på kvällskvisten. Ha det så bra nu. Sköt om er, så hörs vi i morn!
/Julia

var nog någon annan innan jag kände dig

Hej, och god morgon! Sovit gott? Det har jag. Tur det iallafall, för nu ska jag sätta igång med storstädning och rensa garderoben på kläder och vika allt fint och hänga upp vissa kläder på klädhängare. Tror att det är en del kläder jag aldrig typ andvänder. Fundrar på att kanske ha bloppis här på bloggen. Hiss/Diss? Släng in en kommentar med vad ni tycker vettja!
I eftermiddag ska jag vara barnvakt åt min tvååriga lillebror. Utmaning? Nej. Det kommer nog gå rätt bra. Bara han inte börjar gråta och sånt där (som han gör typ jämt), så går det nog prima. Nej nu ska jag sätta igång med städandet! Ha det bra, vi hörs. /Julia
Ni är så bra mina fina vänner!

living in a dream

Hejsan! Nu sitter jag hemma och fryser som in i norden. Hoppas ni har en fin kväll. Jag har haft en bra dag med min älskade Mikael iallafall. Saknar honom dock..
Lite sjukt bara.. Jag har träningsvärk från Gustavsvik igår, alltså min rygg, den gör ont!? Men alltså, är man otränad, så är man. Men det ska bli ändring på det! Redan i morn sätter jag igång med ett riktigt tufft träningspass! Ska bli skönt. Lite joggning/powerwalk plus en del styrka och strech!
Nu ska jag nog hoppa in i duschen. Ha det så bra!
/Julia.

Jag just nu.

wake up with a big smile

Hejsan! Igår var det en riktig toppen dag. Först åkte jag och Täss in för att repa en massa låtar med Liri och Maja. Vi hade riktigt kul, sjöng och spelade. Efter det drog vi och åt, och sen var jag och Täss tvugna att åka ifrån de andra två. Vi skulle ju till G-vik. När vi kom dit hade vi lite problem med att hitta Sanna, Filippa och Jossan, men efter ett tag så hittade vi dom till slut! Var ju rätt mycke folk där, så att man hade lite svårt att hitta. Sen kom alla andra, efter typ en timma. Vi åkte forsen typ 100 gånger. Det var riktigt kul. Var där typ 5 timmar, och det räckte gott och väl. Var helt död när vi kom hem till Micke. Jag trodde jag skulle somna vilken sekund som helst.. Sov här tills idag, och nu har jag inte gjort så mycke. Lärt mig att sätta dit ny sträng på gitarren iallafall. Nu kom Micke, så ska vara med honom. Ha det bra/Julia.

RSS 2.0