a night without you

Ett snabbt litet inlägg nu.
Har nyss ätit god mat och fikat på rejält dekorerade cupcakes. Mys halloween firande, eller vad man ska säga. Det är kanske inte ens halloween idag? Jag har inte den blekaste aning.
Iallafall, hoppas kvällen är bra för alla er, min är bra helt ärligt, kul att umgås med familjen.
I morn ska jag iallafall repa inför nästa måndag, då våran matsal i skolan ska invigas. Då ska ju självklart vi i musikprofilen ställa upp och spela en massa låtar. Så det blir det i morn, och efter det ska jag troligen till Gustavsvik. Vi får se vad som händer. Det blir alltid några ändringar!
Ha det som sagt en bra kväll. /Julia

i think it's gonna be forever, you and i

Hej. Nu sitter jag hemma. Musiken är på och jag laddar hem film. Kanske blir att mysa ner sig med en massa kuddar och sånt i sängen i kväll och bara ta det lugnt. Fundrar på att ta en liten promenad. Är ju faktiskt super skönt ute!
Blir kanske lite haloween firande ikväll (?). Vet ju aldrig vad mi familia har hitta på. Liksom jag kom hem för mindre än en timma sen, och då hade dom bakat lite som de sen ska dekorera med en massa godis.. Haha ne men jag vet inte hur de blir än.
Jag hör av mig mer idag. Men ha en trevlig dag, eller ha det trevligt nu, så hörs vi sen!
/Julia

new thing's

Hejsan! Nu är jag en dator rikare, men dock pank. Så att det där med planerna att köpa en massa saker, nödvändiga saker till mig, är typ inget att tänka på. Fyller ändå snart, så då får jag ju önska mig lite smått då. En moppe ska det väl bli också då. Men vad för typ av moppe, vet jag inte. En EU:moppe är något som jag är säker på men.
Fler inlägg kommer det bli nu också, nu när man bara kan gå in på datorn, enkelt snabbt och smidigt inne på rummet, istället för att behöva gå ut till tv-rummet och slå på datorn som tar en evighet.
Nu blir det iallafall en lugn kväll hemma hos min fina pojke. Tänk att det är söndag och man inte behöver bekymra sig om att det är skola i morn! Det kan man kalla lyx. Ha en fin kväll.
/Julia

höstlov.

Hej! Nu är höstlovet här iallafall för mig, snart också för alla andra. Jag har ju då varit hemma idag, pågrund av den där huvudvärken som aldrig går bort.
Konserten var riktigt bra igår. Var faktiskt tur att jag inte stanna hemma, liksom jag hade verkligen missat något.
Sitter just nu och kollar lite hudvårds produkter från lite olika sidor. Måste ta någon dag på stan och inhandla hand/hud-creme, kolla på ett par jeans, någon tröja, nytt smink mm. Kommer gå åt en del pengar känner jag. Men jag är i behov av en massa nya saker nu känner jag. Sen dessutom, måste jag ha de där olika, ah hand/hud-creme, för att jag kommer inte kunna klara mig utan sådana saker i vinter.
Ska försöka rycka upp mig lite nu, ta och städa på rummet osv. Ha det så bra så länge. Vi hörs snart igen.

ett ord, tusen olika betydelser.

Hejsan! Nu blir det lite kortare tid mellan jag besöker bloggen och skriver. Senast var ju igår. Idag var jag iallafall i skolan. Även fast min huvudvärk tar kol på mig, kämpade jag igenom dagen. Det var hur kul som helst iallafall att träffa mina underbara vänner. Saknat dom så jätte mycket!
Täss och jag hade det lite stressigt när vi skulle tillbaka till Mellringe från stan. Alla i klassen fick åka upp och hämta matterial från de olika partierna som vi då ska representera veckan efter lovet i en debatt. So alltså är det vi snackar om. Men den där bussjäkeln som vi då skulle ta, kom typ tjugo minuter försent. Men som tur var ju att vi har en sån snälla busschafför, så han väntade på oss i fem minuter.
I morn blir det konsert. Är faktiskt taggad. Ni kan få ett smakprov på de jag ska lyssna på i slutet utav inlägget.
Ja nu ska jag sätta igång med plugget som är såå kul.
Ha det bra. Kram/Julia.

den 25:e oktober

Hej! Jag är verkligen inte bra på att uppdatera. Men nu när jag är sjuk, kan jag ju ändå slänga in ett inlägg.
Snart är det ju det härliga höstlovet, och innan det så ska jag faktiskt på konsert i Stockholm. Det är ju inte direkt då det mest kändaste bandet som jag ska lyssna på då, men ändå. För det som betyder något är ju om jag tycker dom är bra. Med mig har jag bara min familj. Eller ah pappa, mamma och syster. Vi får väl se hur det blir!
Är lite spänd för de två veckorna som jag och alla andra nior i min skola förstår, ska ut på prao. Och jag vet fortfarande inte vart jag ska vara någonstans. Men ja, vi har iallafall fått välja fem alternativ från skolan, så jag hoppas på att jag får något bra!
Fundrar på att göra om min design lite, den är ju lite tråkig. Så håll utkik!
Ha det toppen, så hörs vi snart. Kram/ Julia

it's something inside me that's feeling so good, can it be love?

Hej alla(inga för tillfället) bloggläsare. Jag har haft denna blogg lösenordskyddad ett tag, men av vilken andledning? Jo, jag visste ej om jag var redo för bloggen igen. Jag har ett helt fullspäckat schema, mina veckor är fulla med skola, pluggandet med läxor och en helt underbar Mikael, så att ja, bloggen och datan får då inte plats någonstans. Men som nu, när jag är så duktig, och glömmer alla de dära läxorna i skåpet, så hittade jag ett lite hål där jag kunde få till ett inlägg.
Hösten är här, nästan vinter snart. För min vinter jacka är redan framme och används för fulla muggar.
Snart är det ju lov också, som ska njutas till fullo. Jag ska spendera så mycket tid jag kan med min fina pojke, hinna se någon vän, och bara leva livet.
Okej, det här kan jag nog inte säga är ett löfte, men ska försöka komma med något inlägg när det finns tid för datorn, för jag prioriterar läxor och Micke först ju. Men håll utkik(hoppas dety stavas så!?).
Kram/Julia
ps./ jag glömde säga det, som de flesta kanske vet, är mitt hår nu rött, ifall ni ville veta!

RSS 2.0