kväll

Hejsan! Sitter nu och taggar inför träningen om en halvtimma. Kör på två en timmars pass, kommer bli en aning jobbigt på det sista vid 8..Men det är skönt att ta ut sig, för dagen efter brukar ibland den där träningsvärken komma fram, och då vet man att man gjort något bra!
Jag längtar som sjutton till gymnasiet, visserligen kommer jag att sakna min knäppa klass, men ska bli kul att göra något man verkligen tycker är kul, eller iallafall lite mer utav det! Dom där jobbiga ämnena kommer man ju aldrig ifrån..
Iallafall, nu får ni lite bilder på två av inköpen jag gjorde i söndags, åh vad jag bara är helt förälskad i klänningen, en liten färgklick till våren!
och detta fina enkla linne, lite djupt i ryggen, ur snyggt!
lite blandade bilder från promenaden med micke i helgen (oredigerade)

perfekt är ett ord som talar om hur du är

Hej! Nu ligger jag och bara tar det lugnt på rummet. Är så skönt när man inte har plugg att tänka på. Men det är väl bara en tids fråga innan det säger bums och jag har en bamse hög med plugg här framför mig på golvet..
Jag lovade ju bilder på saker jag köpt igår, men det tar jag i morn, för jag ska bara mysa ner mig framför någon bra serie, kanske Gossip Girl.
Idag var det ju som sagt segt att komma tillbaka till skolan, men hur kul är det inte att träffa kompisarna igen, prata om allt som man missat, om allt man gjort på lovet, vad som hänt liksom.
Min underbara pojkvän följde med mig hem idag, vi gjorde goda våfflor som vi sen mumsade på och sen har vi haft en helt underbar kväll fullt med skratt, mår som bäst med han!
Nu ska jag ta mig ner för att hämta världens godaste frukt, kiwi!
Hej så länge.
/J

inga idéer

Hej! Nästan som att jag lagt bloggen lite åt sidan nu. Känner mig inte så blogg sugen. Men ska försöka väcka upp den till liv lite granna nu. Nu är ju våren här och man kommer ur sin vinterdvala, då man är för trött för att göra något. Jag är så glad åt att solen skiner, och att den faktiskt värmer!
Idag tog jag och min Mikael en rätt lång promenad i det fina vädret. En del bilder fick jag då också. Men dom+bilder på lite vår-fint jag köpt idag kommer upp i morn eller övermorn.
Men iallafall, hoppas alla ni läsare(usch så få), har det bra! I morn börjar skolan igen, som jag måste tillägga. Men jag har inte alls lust att komma tillbaka...
Nu är det bara att längta till nästa underbara lov, Påsklovet.
Ska hoppa in i duschen! Ha det så fint.
/J
Bilder från i somras(kan komma mer såna här bilder inom den närmaste tiden, för att jag älskar bilderna från förra sommaren!)

våren på g, eller?

Hej! Sitter och är helt slut i knopp och kropp. Kul dag i pulkabacken med familjen i solskenet iallafall. Åkte mestadels med lillelille bror. Fick dock dra upp honom x antal gånger, men till slut var jag så död i armar och ben så han fick hjälpa mig att dra upp den där bobben.
Satt i solen och åt korv och fika ett tag, och det kändes så härligt att få lite sol på sig, den där solen som man inte känt på ett par månader. Riktig vårkänsla!
Nu ska ja ta och se klart Schindler's list som jag inte sett klart än som jag och Micke började se på i torsdags. Ruggig film, men ändå riktigt bra. Sen blir det en hejdundrans massa plugg och träning nere i kil!
Ha en fin söndag/J

att det ska vara så läskigt ibland att tiden går så fort..

Att en sekund går så fort, det kan jag inte tänka mig. Att framtiden kommer mer stormsteg, kan jag inte heller förstå. Att livet gått fort som det gjort, att jag redan ska fylla 16 i år. Visserligen är det ett tag kvar, men man kan ju ändå inte sluta förundras över att tiden, att den går så fort.
Jag skulle kunna göra vad som helst för att tiden i vissa ögonblick varar i all oändlighet. Som alla fina stunder jag har tillsammans med Mikael, eller alla bra stunder med vänner och familj. Jag önskar att man kunde stoppa tiden, att den stannar just i det där perfekta ögonblicken.
En sak som jag insett, är att jag alltid vill att allting ska gå fort, så fort så att jag inte hinner njuta av det goda som är just nu och här, då och det som var. Jag blickar alltid framåt, vill alltid bli större, vill alltid göra det där som är roligare än allt det där andra.
Och en sak har jag lärt mig av det, att jag ska försöka börja njuta mer av ögonblicket, det som är nu, och här. Inte sen och där.









12.43-tips från mig

Hej, just en sån här dag, när man har kompledigt från skolan, så älskar jag bara att ta det lugnt. Har varit ute en liten snabbis runt 9 kort efter jag vaknade, efter det en super god frukost med fruktsalad, te och macka. Därefter vila jag en liten stund framför tv:n när jag då kom på att jag skulle ta ett bad.
Så som rubriken lyder, ett tips från mig när ni ska bada, ni med lite torrare hy, ta i någon matsked olivolja, det gör verkligen underverk!! Själv ska jag försöka göra det någon gång då och då, så huden inte blir sådär himskans torr som den brukar.
Nu ska jag ta tag i mitt rum, eller först äta, sen efter ätningen och städningen blir det en hel del plugg! Sen hoppas jag att min underbara Mikael kommer när jag gjort allt det där!
Ha en fin dag/Julia

RSS 2.0