sista dagen år 2011

Hej! Jag är en urusel bloggare, men vad kan jag göra? Haha har saker hela tiden att göra. Ifall jag inte är med någon av mina vänner,familj eller pojkvän, sitter jag instängd på rummet, med lite härlig musik och en målarduk och penslar, och målar. Det är så härligt att kunna ha den friheten. Men nästa vecka ska lite mer saker hända. Ska nämligen få ett större rum (hallelujha!). Ni vänner som varit hos mig vet, men ni som bara läser här, ni kan få se förändringen sen när andra rummet är klart. Det ska nämligen målas, flyttas möbler, fixa med nya sängen, och bara inreda en massa! Älskar det. Lite insperation av det jag har tänkt att inspereras av kommer här:
Okej, lite sådär har jag tänkt mig. Väggarna ska vara vita, möblerna också. Sen detaljer, såsom gardiner, lampskärmar, kuddar mm, ska vara ljusrosa/matt grå/matt grå-lila. Får se hur det blir, hoppas på att det kan bli bra iallafall!
Idag kommer det inte ske så mycket. Ska fira in det nya året med käraste familjen. Vi gör aldrig direkt någonting, lite trist. Men kan ju ändå vara rätt skönt vissa stunder.
Nej nu ska jag ner och spela monopol med familjen. Ha ett fint slut på året nu!
Vi hörs 2012!
Kram/J
Juste mina nyårs löften:
•Inte äta godis
•Börja träna
•PLUGGA MERA
•Hålla iordning på rummet

27-12-11

Hej alla! Mina inlägg blir allt sämre. Kanske borde sattsa lite på bloggen nu under lovet då jag åtminstone har lite tid?
Idag har jag varit och bowlat och ätit på Strike. Gick inge vidare för mig, men kul var det iallafall!
Julafton och juldagarna har varit toppen. Fick en massa skoj i julklapp. En ny säng, pengar, målar saker(sitter nu och målar en massa), lite smycken och sånt där.
Nej nu får ni lite roliga bilder från helgen! Ha det så fint, hej så länge!
/J

julaftons natten

Hejsan! Sitter här och bara njuter av att det nu är julafton, att man ska få se kalle anka, att få öppna alla paketen, att få äta den goda julmaten. Julen är allt bra härlig den!
Nu de här två dagarna har jag spenderat med min älskade Mikael. Vi har snart varit ihop 6 månader. Känns helt konstigt, att tiden bara far iväg sådär!
Nej nu avslutar jag med några bilder(skulle blivit fler, men min jäkla dator gjorde något så att de flesta försvann...)
Ha en fin jul (utan snö). God jul!
/J

julen är här

Hej, tro inte att jag totalt glömt bloggen! Det är bara att jag helt enkelt inte orkat ta tag i den typ. Tycker den är någolunda tråkig, måste göra om den. Men jag har liksom inte haft orken. En ny header ska fixas fram idag, sen får jag ta tag i designen någon annan dag.
Nu har jag tagit lov, i tre veckor. Välbehövligt. Vila upp sig inför en riktigt jobbig vår, med Nationella proven, en massa skola och slit!
Fick ju mina betyg då igår, har runt 10 VG, 5 G och 2 MVG, det resulterar i 240 poäng, vilket jag är rätt nöjd med! Sen hoppas jag på att höja mig i de flesta SO ämnena också.
Nu tänkte jag dela med mig av några fina bilder jag tagit, kommer flera nu under de här juldagarna, finns ju så mycket fint att ta kort på såhär under vinter tiden!
//Julia

känslor

Hejsan! Har varit en känslomässig dag. Mietek, kom och besökte våran skola. Han berättade om sin helt otroliga livshistoria. Jag satt och grät, i princip alla satt väl och grät någon gång. För hans liv, det han berättade, det låter verkligen, helt otroligt. Och att denna man som stod framför oss idag, att han har genom gått något sådant fruktansvärt.
Iallafall. Hade även en toppen tjejkväll hemma hos Filippa. Vi åt, skrattade, prata, åt, kolla idol, åt ännu mera, och även hade lite kul med Filippas garderob och underkläder. Tack för en fin kväll!
Nu sitter jag och snackar skype med min fina pojke. Och sen strax blir det att krypa till sängs.
Sov så gott!
/Julia

så ska det ju inte vara..

Ett tag sen nu, men jag har ju inte tid..! Plugg, pojkvän, skola, det är mycket just nu. Tre prov denna vecka, en inlämning, matten ska vara klar nästa vecka, spanska filmrecension, engelskan ligger jag efter med, och ah där har ni allt kul som jag ska göra. Ska sätta igång med No:n strax, som ligge högst upp på att göra listan, eftersom det är i morn.
Skolan är bara för härlig just ni, då menar jag inte prov etc. men vännerna och allt som ska hända, typ som nu på fredag, kommer en gammal man som var med under andra världskriget och har typ som en "föreläsning", eller ja berättar om hur det var. Alla nior på skolan ska på det. Sen Lucia nästa vecka och nästa fredag blir det att spela jullåtar på "julbordet" i skolan+att vi ska på någon slags uppvisning som Risbergska håller i. Veckan därpå går vi bara några dagar, då blir det den traditionella fjäskdagen!
Älskar de sista veckorna på ett ungefär iallafall.
Nu ska jag plugga, hoppas ni mår bra!
(ps, färgade håret brunare igår!)
/julia

julkänsla

Hej! Åh är det inte härligt när man hör julmusiken sättas på, och man vet att det är december, och att det faktiskt är andra advent, att man ska baka pepparkakor. Nu, är det bara lite snö som fattas, så är det riktigt julmys! Jag älskar verkligen julen, allt som har med den att göra.
Ska kanske också på en julmarknad inne i stan idag, men det är inte helt säkert. Iallafall, jag som hoppas på snö, den kommer nu till veckan, eller ja lite har ju kommit dock, men jag har inte sett mer än regn och snö blandat.
Nej nu får ni ha en fin dag!
/Julia

a sneak peak

här får ni en tjuvtitt på vad jag håller på med, a work in progress så att säga.

bilder, första december tvåtusenelva

(sista bilden, min galne tvååriga bror har varit i farten och bitit sönder, tro det eller ej, ett gryt underlag)
Ja nu bjuder jag på några bilder som jag tagit senaste veckan. Kommer mer, I promise! Men jag ska bara redigera dem lite fint, annars ser det ju så trist ut, liksom bara lite kontrast, ljus och blablabla.
Iallafall, i morn måste jag ju då till praoen, vare sig jag mår bra eller ej. Sen efter det hoppas jag att det blir fredagsmys med pojken min. Vi får se vad morgondagen har att bjuda på!
Jag var tvungen att sitta och plugga förut, och när jag väl kom igång, gick det bra iallafall, så det var jätte skönt! Har en del prov framför mig, två som jag inte gjort och sen några andra blir det ju också innan jul.
Nu är ni lite uppdaterade (igen) om livet som bara springer iväg för mig.
Ha en fin kväll, eller det som är kvar av denna blåsiga och regniga dag!
//Julia

tankar

Jag är deppig. Inge kul att bara sitta inne hela dagarna pågrund av en hals som inte verkar vilja sluta göra ont.. Jag får inte träna, som jag hade velat. Känner liksom att man bara blir mer säckigare och säckigare, lite större lår där och lite.. Ah men ni fattar.
Nej nu är det slut tjatat om det..
I morn SKA jag banne mig till praoen, vare sig min hals funkar eller inte. Sista dagen kan jag ju inte missa!!
SKa snart ner och försöka få i mig lite lunch. Hoppas ni har en fin dag!
//Julia

RSS 2.0