du är den enda person jag blivit beroende av

Hej! Nu sitter jag och lyssnar på hejdundrans bra musik, tuggar på ett helt barnsligt gott tuggummi och känner mig helt slut efter en hel dag med en hel del träning på friskis( även fast jag är förkyld ). Iallafall, matte är inte mitt starkaste ämne, så fick ett sånt där litet omprov som man tycker sådär lite extra mycket om när man har en massa annat man måste hinna göra..
Juste! Jag har, som tusen andra tjejer gjort, börjat med Ricinolja. Mitt hår har redan fått positiva effekter, det är glansigare och starkare, plus att det inte är så väldans torrt längre! Hoppas nu bara på att mitt hår blir längre av det också...
Hoppas ni haft en fin helg! Ny vecka nu också, helt sjukt vad veckorna går. Nu ska jag iallafall dyka ner i matten igen.
/J

snabbt

Hej! Nu skriver jag lite snabbt. Ska precis gå och lägga mig, men vill bara säga, jag är vid liv.
Dagen rullade på, på hemkunskapen var vi kungar på att göra potatis soppa, den vart hur god som helst, sen täss och maja gjorde världens godaste bröd.
Roligaste var ju idag att börja dagen med att bära potatis säckar, vart spagethi armar efteråt..
Hade även en lugn eftermiddag tillsammans med underbaraste Mikael.
Nu sitter jag och längtar tills i morn, fredag, träna och fredagsmys med kärleken. Känner på mig att detta kommer bli en kanon helg. Ska även upp på hindersmässan på lördag, troligtvis alltså.
Haha nu ska jag inte vara långvarig, inga bilder idag, men kanske i nästa inlägg.
Ha det fint!
/j

You da one

Hello! Helt sjukt att jag fortfarande kan ha läsare även fast jag är en sån urusel bloggerska.
Men alltså, jag har inte tid för bloggen, för om jag sitter vid datorn, så lyssnar jag endast på musik och är inne på facebook, och så sitter jag då antagligen och pluggar eller målar. Alltså sen har jag skolan varje dag, pojkvännen jag MÅSTE träffa så jag typ inte dör, och ja allt. Ne men så jag hinner helt klart inte med bloggen. Allt är liksom så, stressigt. Jag har iallafall ett stressmoment mindre, och det är mitt gymnasie val. Det är klart! Hur galet är inte det? Jag hoppas jag kommer in. Men det är iallafall Estet,bild och form profil inredning på Tullängen. Det verkar hur bra som helst, och jag som vill bli något innom design och inredning!
Nu ska jag ta det lite lugnt, sätter mig och ritar en kvart eller så. Sen bums i säng!
Juste, får inte glömma, det är sju hela månader sen jag vart den lyckligaste i hela världen! Jag och MIN Mikael har varit tillsammans så länge nu, och det känns så bra!
Ha det bra, nu kommer lite fina bilder, som skulle hittat hit för ett tag sen, men har bara inte orkat.
/Julia

a boy like you is impossible to find

Hej! Kamera sladden som man för över bilder med förblir försvunnen. Jag vet inte mer vart jag ska kolla.. Det känns lite surt. För jag kan liksom inte föra över dom på annat sätt.
Iallafall. Nu är skolan igång på allvar, borde också då sitta och plugga med matten, men känner att jag fått nog av matte idag. Vart rätt segt på lektionen, så jag känner, jag tar en dag ledigt. Men ska sätta igång lite i morn och till helgen hade jag tänkt. Uppdateringen kommer suga just nu. Men det får ni ta, förlåt, men ni får inte glömma att kolla in då och då! Livet rullar iallafall på, det är underbart!
Nu ska jag få tag på min underbara prins. Ha det fint.
/J

we gonna be allright

Hej! Antingen är det datorn, eller alla dessa sladdar! För nu har jag äntligen fixat min dator, men ne då ska jag tappa bort sladden till kameran som man flyttar över bilder med. Lyckat säger jag inte direkt att det är.
Snart är lovet slut. Jag har njutit av den här kvällen, bara suttit och druckit mitt favorit te, vanilj, med några av världens godaste choklad kakor, pratat med den finaste killen på denna jord och jag har just satt mig för att testa mina nya pastell kritor. Lyssnar också på min nya älsklings låt: Safe & Sound-Taylor Swift,The Civil Wars. Ett utav soundtracksen till den kommande filmen The Hungergames. Åh vad den är fin!
Om jag ska återgå till året som var och sumera det, så har det väl varit ett rätt, konstigt år. Lärt mig saker, som jag absolut ska tänka på i fortsättningen, jag har lärt mig att man ska vara försiktig, jag lärde mig vad ordet kärlek betydde ( för jag träffade den mest underbaraste killen i hela världen, och jag får dela mitt liv med han nu, det är helt underbart ), jag växte som person, jag mognade, jag fick tillbaka gamla kompisar och fick nya dessutom ( som är världens roligaste, snällaste och helt klart grymmaste kompisarna någonsin, hoppas ni vet det! ). Sommaren var nog bäst, även dagarna i skolan nu under hösten tillsammans med mina fina vänner dom gör det verkligen värt att ens tänka på skolan! Nej men året 2011 var både bra och dåligt. Lärorikt kan man ju säga i stora drag!
Nu ska jag avsluta min bok med att jag lovar er, bilderna ska ni få se! Men, som sagt, det tar nog en dag till för mig att leta reda på sladden. Så just för tillfället, säger jag hejdå, men vi hörs snart igen!
Ha det fint, och gör nu 2012 till ett hejdundrans bra år, för det ska jag göra!
/J

nytt i tanken

Hej! Jag kan inte uppdatera så mycke just nu, sitter inte på min egna dator pga av att min dator inte har något virus skydd längre, så jag snor brorsans dator när han inte är vid den. Jag har tusen bilder som ni ska få se, kanske blir om en vecka eller två, men de ska upp!
Det nya året firades ju in med familjen, vi åt gott, sköt raketer och en hamnade på mitt finger, vi skålade och dansade till urusel töntig gammal musik.
Denna vecka har jag haft ett stort projekt, som är genomfört, byta rum med min bror. Det var hur fint som helst. Bilder kommer(!). Jag har målat, köpt in nya saker, ska köpa mer saker snart också.
Nu snart är lovet slut också, det suger. Men man får tänka positivt, är ju snart ett till lov.
Ikväll ska jag spendera kvälle en sjukt goa tjejer. Jag saknar dom så jag får ont i magen! Vi ska äta och ha kul.
Iallafall nu ska jag ner och fika med familjen, vi hörs så snart som möjligt igen. Ha det fint!
/ J

RSS 2.0