En hälsning från mig.

Hejsan! Ja man kan ju lugnt säga att det var ett tag sedan jag bloggade, ett tag sen jag skrev såhär. Menmen. Jag tänkte bara mjukstarta lite, skriva att jag ändå loggar in typ varje gång jag sätter mig vid datorn, tvekar, tvekar om jag verkligen ska skriva, eller inte. Men nu sitter jag här, skriver som aldrig förr. En sak bara, jag kommer skriva, ibland, då jag verkligen kan och har tid, tid är något jag har.. snålt om, antingen är jag med min älskade pojke, eller så är det ju plugget som.. måste göras. Iallafall, nu skriver vi lite uppdatering.

Jag går i nian nu ju iallafall, det rullar på, men vi får läxor jämt och ständigt. Prov, läxförhör, inlämningar. Är nervös inför allt som kommer hända, gymnasieval, nationella proven i vår. Det är så mycke nu, allt måste bli bra så man kan få gå den linje som man vill.
Mitt sommarlov (det var ett tag sen, men i alla fall), det var det bästa sommarlovet jag varit med om. Jag var med Mikael, åkte till Spanien, träffade en & en annan vän, långa sovmornar, åkte och bada med närkeskilare.Jag gjorde då kanske inte så mycket, men ändå, det kan ju vara bra för det liksom? Hoppas ni haft det bra under sommaren!
Så ja, min uppdatering kanske inte kommer vara den bästa, men ni kan ju kolla in då och då, för rätt som det är, kan det ha ramlat in tre-fyra inlägg. Ha det toppen bra. Kram/J

RSS 2.0