tisdag den 8 maj

Sitter och försöker plugga. Som alltid går det inget vidare.
Idag tyckte jag inte var någon bra dag för att pallra mig iväg till skolan, så jag stannade hemma i min sköna säng. Kollade en hel del serier, och sov en hel del. Nu är jag lite bättre, för jag har inte fått någon pollen luft på mig under hela dagen, usch vad jag hatar våren!
I morn har vi sovmorgon för en gångs skull, så det blir skönt. Nu ska jag fortsätta med att lyssna på en massa härlig musik och skriva på ett hemprov. Ha det fint!

you are the fire baby

Hejsan! Jag kan nog inte skylla på annat än att jag har ett liv, att jag inte skrivit här..
Det har varit en hel del sen jag kom hem från Spanien, så det har liksom inte blivit av att skriva här. Men ska väl ta och komma igång lite smått, får lite skrivglädje när jag inspireras utav andra bloggar, så måste försöka skriva lite mer här!
Resan till Spanien måste jag säga var en av de roligaste sakerna jag gjort på länge. Vänner, sol, bad, god mat, äventyr, ja allt var bra!
Nu är man tillbaka i verkligheten, som jag varit nu i ca. 2 veckor. Stressigt, massa saker att göra, och massa annat. Moppe provet klarat, å vad det känns härligt. Så nu är det bara skola och allt annat att satsa på. Inte långt kvar i nian, och jag har gjort omval till gymnasiet. Blir inte Karro för min del, bild och form. Utan ska sikta lite högre, tar Teknik på Tullängen istället. Får se om det kan vara något för mig. Vill som sagt bli arkitekt, så det passade utmärkt eftersom det fanns en sån inriktning!
Nu ska jag göra som jag gör så ofta annars, plugga.

RSS 2.0